De peste 10 ani oferim solutii


Mici dar inventivi, de peste 10 ani oferim celor
interesati tehnologii, materiale si echipamente
inovative in toate domeniile de activitate.

Sunteti pe: Homepage > Aparate pentru dedurizarea electronica a apei
25/06/2018
Aparate pentru dedurizarea electronica a apei

De-a lungul vremii au fost elaborate si folosite multe metode si tehnologii pentru preintampinarea si inlaturarea depunerilor de crusta si namoluri in instalatiile care lucreaza cu apa.
Sunt cunoscute mai multe metode de tratare a apei de alimentare care reduce duritatea si inlatura suspensiile solide dintre care amintim procedee fizico-chimice, termochimice, termo-mecanice,etc.
Sistemele de dedurizare cele mai utilizate in present:dedurizarea si deionizarea prin trecerea apei printr-un strat de rasini schimbatoare de ioni. Dezavantajul lor principal este acela ca atunci cand rasinile sunt saturate trebuie regenerate folosind sare sau acid clorhidric si soda caustica care polueaza mediul.
Inlaturarea depunerilor de crusta si namoluri din instalatiile care lucreaza cu apa se face prin metode chimice sau mecanice care au dezavantajul ca polueaza mediu si au nevoie de timpi mari de executie si oprirea instalatiilor.
Aparatele oferite de noi inlatura aceste dezavantaje se utilizeaza in domeniile rezidentiale,comerciale si industriale(case,vile,apartamente,spitale,cladiri comunale, restaurante,pensiuni,hoteluri,platforme industriale,centrale teremice,boilere,cazane) prezentand urmatoarele avantaje principale:

- dizolva si elimina depunerile de piatra si rugina deja existente si impiedica formarea de noi depuneri;

- functioneaza fara adaos de substante chimice daunatoare instalatiilor si mediului

- se monteaza usor direct pe tevi fara sectionarea acestora,nu necesita personal calificat

- elimina folosirea agentilor de regenerare costisitori si daunatori mediului

- nu necesita cheltuieli de intretinere

- cheltuieli de functionare mici(numai consum de energie electrica de 2 la 200 w (0,002-0,2 kwh)

- cel mai mic cost de investitii

Gama de aparate oferite acopera orice domeniu de folosire corespunzator debitului si diametrul conductei instalatiei cuprins intre 10 la 5000mm.