De peste 10 ani oferim solutii


Mici dar inventivi, de peste 10 ani oferim celor
interesati tehnologii, materiale si echipamente
inovative in toate domeniile de activitate.

Sunteti pe: Homepage > Pompe airless
25/06/2018
Pompe airless

Sisteme mobile fara aer (airless) de vopsire-grunduire cu lacuri si vopsele obisnuite si/sau aplicare materiale ceramice lichide termoizolante cu vascozitate mare.
Acestea functioneaza fara aer, vehicularea materialului, vopselei sau lacurilor facandu-se de catre o pompa care creaza o presiune mare, de obicei cuprinsa intre 200 si 525 bar, presiune care pulverizeaza vopseaua, folosind diferite tipuri de pistoale si duze cu dimensiuni adecvate, pentru a atinge gradul dorit de atomizare si pulverizare a materialului de vopsit.

Avantajele sistemelor de pulverizare-vopsire airless sunt:

- vopseaua sau materialul de acoperire penerteaza usor si patrunde mai bine în asperitatile, porii si fisurile care se afla pe suprafetele de acoperet sau vopsit, mai ales in cazul suprafetelor de zidarie, betoane, etc...

- realizeaza un strat de vopsea cu grosime uniforma, reducand numarul de straturi necesar a fi aplicat.

- este aplicat un strat de acoperire foarte "umed" dar nu lichid de materiale foarte vascoase, asigurând o buna aderenta la suprafata, fara scurgeri (mai ales pe suprafete verticale).

- cele mai multe grunduri, lacuri, vopsele si alte materiale de acoperire a suprafetelor metalice, nemetalice, zidarii, betoane,etc pot fi pulverizate cu foarte putin diluant adaugat in vopsea pentru a o face mai subtire, reducând astfel timpul de uscare si scaderea eliberarii de vapori de solventi în mediu, daunatori oamenilor,vetuitoarelor si mediului

- creste productivitatea si reduce consumul de materiale la lucrarile de vopsire si acoperire

- imbunatateste substantial calitatea mai ales prin cresterea aderentei si obtinerea unui strat uniform ca grosime

Gama noastra cuprinde pompe actionate cu motoare electrice,pneumatice,hidraulice sau cu motoare termice pe benzina sau motorina,alegerea urmand sa se faca functie de sursa de energie prezenta la locul aplicatiei:


 


POMPE AIRLESS ACTIONATE CU MOTOR TERMIC
 

PISTOALE AIRLESS DE PULVERIZARE SI ACCESORII
 

SISTEME HVLP PORTABILE DE VOPSIRE ELECTRICE