De peste 10 ani oferim solutii


Mici dar inventivi, de peste 10 ani oferim celor
interesati tehnologii, materiale si echipamente
inovative in toate domeniile de activitate.

Sunteti pe: Homepage > Materiale neceramice termoisolante
25/06/2018
Materiale neceramice termoisolante

Ele sunt cele mai subtiri materiale termoizolante existente pe piata:
0,5 milimetri material neceramic = 60 milimetri grosime vata de sticla
Materialele termoizolante neceramice fabricate prin nanotehnologii patentate, bazandu-se pe principii fizice noi, realizeaza termoizolarea oriunde este necesara impotriva caldurii sau a frigului.
Materialele termoizolante neceramice sunt destinate realizarii unor acoperiri pentru economisirea de energie, ofera izolarea termica de inalta eficienta, rezistenta la coroziune, mucegai si umiditate, rezistenta la UV, rezistenta la substante chimice agresive, rezistenta la flacara si incendii.
Varianta special destinata acoperirii vopselelor vechi pe baza de plumb foarte periculoase pentru om si mediu.
Gama materialelor neceramice cuprinde variante translucide si mate de materiale cu aplicatii in industrie, constructii si cladiri comerciale si rezidentiale, locuinte, energetica.

Un loc aparte il ocupa materialele cu destinatii speciale dintre care se remarca:

- Crystal – care este o acoperire translucida de protectie pentru acoperisuri din tigla, sindrila, zgura, ardezie, beton, asphalt, etc.

- LDX – acoperire de protectie translucida pentru incapsularea vopselelor pe baza de plumb periculoase, fara sa fie necesara indepartarea lor

- Solar – acoperire pentru izolarea si cresterea performantelor de captare a energiei la sistemele de captare a energiei solare

- Auto Boat – folosit in industria auto pentru reducerea consumului de combustibili si marirea eficientei sistemelor de racire

- Bee Protect – folosit in apicultura pentru protectia albinelor

Acestea nu contin materiale ceramice, astfel incat grosimea stratului de acoperire este cu mult mai mica decat la materialele ceramice termoizolante (de ex.: pentru aceleasi conditii de aplicare, grosimea totala a unei acoperiri termoizolante din materiale ceramice termoizolante de 1,20 mm este inlocuita de o acoperire termoizolanta cu materiale neceramice lichide de numai 0,2 mm. Materialele neceramice lichide termoizolante sunt, de regula, translucide si au avantajul ca nu schimba culoarea, ceace este foarte de dorit mai cu seama in aplicatiile rezidentiale.

Retineti!

Pentru orice tip de aplicatie exista in gama noastra un material neceramic specific care satisface cerintele dtra

Contactati-ne!

Vom fi bucurosi sa va asistam in alegerea solutiei optime pentru dtra si sa va furnizam datele informative despre bugetul necesar aplicatiei.

Incercati aceste materiale unice, ecologice, cu un continut mic de compusi organici volatili (VOC) si veti fi surprinsi de reducerile inseminate la facturile de energie si altele